Tips & Råd

Vi på Ljus & Comfort älskar vad vi gör. Och vi delar gärna med oss av vår passion. På den här sidan hittar du tips, råd och inspiration till solskyddslösningar som sätter guldkant på tillvaron.

Tips & Råd

Automatisera ditt hem!

Den tekniska utvecklingen bidrar ständigt till nya möjligheter. Här går vi igenom tre fördelar med automatisering och Smarta Hem-lösningar från Somfy.

Inred med textilier

När det kommer till heminredning har vi alla våra olika drömmar, favoriter och stilar. Vi på Ljus & Comfort gillar att sätta hemkänslan med hjälp av textilier – i synnerhet gardiner. Här bjuder vi på fem olika sätt att inreda ditt hem med gardiner och rullgardiner.

3 inredningsmissar att undvika

När höstmörkret kommer allt närmare är vi många som tycker om att bona i hemmet. Och även om smaken förstås är olika så finns det ett antal oskrivna regler som om de bryts får professionella inredare att slita sitt hår. Här listar vi tre inredningsmissar som tyvärr är alltför vanliga, men som du enkelt kan undvika. Lycka till med höstens inredningskvällar!

5 gardintyper för ditt hem

Ljuset gör oss pigga och glada. Men, ibland är det skönt att kunna stänga solens strålar ute. Här kommer tips på fem olika typer av gardiner för hemmet. Vilken passar bäst hos dig?

Vilken markis passar bäst hos dig?

En markis är väl en markis? Nja, i vår värld är den så mycket mer. Vi ser den som ett sätt att uttrycka sig på! Ljus & Comfort erbjuder ett stort sortiment av olika markislösningar. Här är fem av dem. Lär dig mer och låt dig inspireras!

6 tips på solskyddslösningar för altanen

Med sommaren kommer solen, och den är varmt välkommen. Men, vissa stunder vill man kunna njuta av i skugga. Här ger vi dig sex tips på solskyddslösningar som är både snygga och funktionella.

Välj sol- och vindskydd efter boendesituation

Vi svenskar bor och lever på olika sätt: mitt i stan med en armslängd till grannen, i villa på landsbygden omgiven av natur, eller någonting där emellan – hur bor du? Här bjuder vi på några smarta tips på hur du väljer sol- och vindskydd efter din boendesituation.

Maximera myset med textilier på altanen

Inget ställe är så härligt att vara på under sommarhalvåret som din alldeles egna uteplats. Här listar vi fem tips på hur du kan maximera myset på uteplatsen med hjälp av textilier.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer