01 / 08
02 / 08
03 / 08
04 / 08
05 / 08
06 / 08
07 / 08
08 / 08

Walters valde Ljus & Comfort

Sedan 2015 är Walters Trafikskola nöjda kunder till oss på Ljus och Comfort. Till lokalerna på Västra Storgatan i centrala Kristianstad har vi levererat en stor markis och flertalet effektgardiner. Delägarna Jennie och Rasmus tar emot.

Stil och funktion i ett

Inne i teorisalen på Walters lyser flitens lampa. En handfull unga Kristianstadsbor ser fram emot att ta körkortet, men än är det mycket som ska läsas in. Utanför fönstret strålar solen.

– Den ligger på här mot teorirummet från morgonen och några timmar framåt, då behöver vi kunna mörklägga på ett bra sätt så att eleverna kan studera i lugn och ro, säger Rasmus.

En stor markis skuggar från utsidan, på insidan hänger effektgardiner i två grå nyanser. Markisen är utrustad med Somfy-teknik vilket innebär att den går att styra enkelt med hjälp av en liten dosa. Dessutom känner den av vinden, när det blåser för mycket drar den in sig automatiskt. Effektgardinerna som har installerats i samtliga fönster är flexibla och kan enkelt justeras utefter hur mycket ljusinsläpp man vill ha för stunden.

 

Skräddarsytt

När Walters flyttade in i nuvarande lokaler bestod solskyddet av gamla lamellgardiner som gjort sitt för både ett och två år sedan. Rasmus och Jennie är överens om att de nya solskydden skapat en mer professionell känsla i lokalerna.

– Detta passar vår stil och resten av inredningen bra, säger Jennie.

Huset som Walters lokaler ligger i är gammalt. Inte ett enda av fönstren är exakt lika stort som de andra. Det var dock inga problem.

– Nej då,  vi fick gardinerna skräddarsydda för respektive fönster, så det var jättebra!

Jennie menar på att produkterna fungerar mycket bra, men att det också är servicen från Ljus & Comfort som bidrar till att de är nöjda med köpen.

– Jag var inne på hemsidan och tittade på vilka produkter som kunde passa. Det fanns mycket att välja bland, jag slog dem en signal och de kom hit med prover så att vi fick känna på olika alternativ. När vi bestämde oss tog de mått och snart var de tillbaka och monterade allt. Det är trevligt folk och det har varit lätt att ha att göra med dem från början till slut. Vi kan varmt rekommendera Ljus & Comfort.

Ljus & Comfort erbjuder ett brett sortiment av produkter som gör tillvaron mer bekväm och samtidigt sätter känslan i rummet.

Titta vidare på effektgardiner eller  kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig vidare