Vilken markis passar bäst hos dig?

En markis är väl en markis? Nja, i vår värld är den så mycket mer. Vi ser den som ett sätt att uttrycka sig på! Ljus & Comfort erbjuder ett stort sortiment av olika markislösningar. Här är fem av dem. Lär dig mer och låt dig inspireras!

1. Terrassmarkis

En terrassmarkis räddar inte bara sommartårtan från att smälta när solen ligger på, utan gör också hela terrassen till en oas för lata dagar. Våra terrassmarkiser finns i en mängd olika modeller, från enklare versioner till avancerade väder- och fjärrstyrda automatikmarkiser. Med våra enfärgade och transparenta alternativ kan du anpassa markisen och duken efter just ditt hus.

2. Korgmarkis

Har du – eller drömmer du om att ha – ett hus som andas elegans? Då bör du titta närmare på korgmarkiser. Förutom att deras unika formspråk ger ett mycket effektivt solskydd, skapas också ett uttryck som hör hemma bland finvillorna. Ljus & Comfort har inte mindre än elva modeller i sortimentet av korgmarkiser.

3. Vertikalmarkis

En vertikalmarkis är ett bra val för dig som bor på en plats där det blåser kraftigt. Tack vare markisens fönsternära utformning kan det blåsa bäst det vill utan att dina markiser ska ta stryk. Vertikalmarkiser är också valet för dig som vill ha hög funktion i diskret utförande. Vi hjälper dig vid önskemål med att integrera markisen i fasaden så att den syns så lite som möjligt. Cleant!

4. Takmarkis

En takmarkis från Ljus & Comfort ger dig hög funktion och modern design i en läcker kombination. För dig som har ett uterum eller vinterträdgård med glastak ska inte den härligt luftiga känslan behöva försvinna bara för att du monterar dit en takmarkis. Solskyddet är en mycket smidig kasettmarkis som löper i skenor och har små byggmått. För att få ut det bästa av ditt uterum och din nya markis rekommenderar vi att du väljer en takmarkis med sol- och vindautomatik.

5. Fönstermarkis

Du behöver inte måla om hela kåken och byta ytterdörr för att skapa ett nytt uttryck på ditt hem. En fönstermarkis kan ge ditt hus en helt ny karaktär! Du väljer själv om du vill ha duk och markis enfärgade eller transparenta, och du kan få dem i nästan vilken kulör som helst. Ofta är inte det inte förrän de nya fönstermarkiserna sitter på plats som du märker hur stor skillnad de faktiskt gör för fasaden… Dessutom bidrar dina nya fönstermarkiser till ett bättre inomhusklimat!

Ljus och Comfort älskar bra solskyddslösningar. Därför kan du räkna med att få vårt fulla engagemang när du är på jakt efter nya markiser. Vi är med dig hela vägen från inspiration till färdigmonterade markiser. Dessutom skräddarsyr vi alla våra markiser efter dina önskemål. Det blir bäst så.

Se hela sortimentet av skräddarsydda markiser.