01 / 07
02 / 07
03 / 07
04 / 07
05 / 07
06 / 07
07 / 07

Hemma hos Ekelöfs

Makarna Lars och Anette Ekelöf har varit kunder hos Ljus & Comfort i snart trettio år. När paret byggde nytt hus 2018 var valet av leverantör för markis och lamellgardiner enkelt.

Härlig känsla med lamellgardiner

I snart ett år har de bott i sitt nya hem, vackert beläget på naturtomt i utkanten av Åhus. Utanför väntar några projekt på att bli klara, men inne i huset är allt färdigt. Med öppen planlösning och generösa fönster i två riktningar är ljusinsläppet stort.

I vardagsrummet har Ekelöfs lamellgardiner från Ljus & Comfort, måttanpassade efter fönstren. De högsta är nästan tre meter höga.

– Jag gillar valmöjligheterna. Vi valde en ljust grå färg som går fint ihop med väggarna, och gick på ett lite tjockare tyg. Man upplever att lamellerna nästan skiftar i färgen utefter hur ljuset ligger på dem. Det känns levande. Sen är lamellerna ett bra insynsskydd, och inte minst bra för att undvika att möblerna bleks, säger Anette.

För kvalitetens skull

Utvändigt har de valt en klassisk markis. I markisen sitter en sensor, när det blåser för mycket drar markisen in sig automatiskt. Det borgar för att markisen kommer att hålla i många år framöver. Med en smidig handkontroll kan de styra markisen manuellt.

– Vi köpte vår första markis från Ljus & Comfort –92, detta är den tredje. De två första har fungerat mycket bra, så det fanns ingen anledning att inte gå till Ljus & Comfort igen, säger Lars och fortsätter.

– Det är det som är grejen med Ljus & Comfort. Man vet att man får kvalitet rakt igenom, från första bemötandet i butiken, under hembesök och måttagning till dess att montagekillarna kommer och markisen är på plats. Och skulle det mot förmodan vara något som strular så är det inte snack om saken, då är de här direkt och löser det. Varför skulle vi gå någon annanstans?

Mysigare stunder

Markisen har inte bara levt upp till förväntningarna om att skydda mot solen, den har också gjort kvällarna på den nybyggda altanen mysigare.

– Det är som att vi får ett rum till här ute när vi har markisen utdragen, här har vi njutit många stunder sedan vi flyttade in. Nu är det bara lite nya möbler som ska till så är det perfekt sen! skrattar Anette.

 

Ljus & Comfort erbjuder ett brett sortiment av produkter som gör tillvaron mer bekväm.

Ta en titt på vårt sortiment eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig vidare