01 / 08
02 / 08
03 / 08
04 / 08
05 / 08
06 / 08
07 / 08
08 / 08

Besök hos Thomas och Frida

Våren 2019 stod det äntligen klart, drömhuset i Åhus. Här njuter Thomas och Frida av lugnet och närheten till naturen. Vi på Ljus & Comfort fick förtroendet att leverera solskyddsprodukter till parets nya hem.

Funktion och känsla hand i hand

Det första som slår en vid ett besök hos Thomas och Frida är lugnet. Valen av material och kulörer gör att hemmet tycks smälta in i den omgivande naturen. Stora skjutpartier i vardagsrummet suddar ut gränsen mellan ute och inne. Över det nysnickrade trädäcket brer en stor markis ut sig för att ge skydd mot sol och värme. Styrningen sker automatiskt med hjälp av Somfy-tekniken som paret låtit installera. Markisen känner av när solen står högt och åker ut av sig själv.

Paret fick upp ögonen för Ljus och Comfort som leverantör av solskyddsprodukter genom rekommendationer.

– Jag hörde mig för. Både släkt och kollegor hade anlitat Ljus & Comfort tidigare och var nöjda med kvaliteten. Tanken är ju att de här produkterna ska hålla i många år, så det var just riktigt bra kvalitet vi var ute efter, säger Thomas.

Nöjda med produkterna

Så här i efterhand kan de båda konstatera att det gjorde ett bra val.

– Ja, verkligen. När du bygger nytt hus är det mycket som händer samtidigt, med mycket folk involverade. Killarna från Ljus & Comfort kom på utsatt tid och höll vad de lovade. Det var aldrig några problem, och det uppskattade vi.

Paret har varit helt överens om vilka produkter de skulle ha till sitt nya hus: motoriserade mörkläggningsgardiner i sovrummen, den stora terrassmarkisen i diskret grå nyans, och så gardinsystemet i vardagsrummet där gardinerna går hela vägen från tak till golv. Däremot går åsikterna isär när det kommer till favoritprodukten.

– Markisen är kanon. Vi brukar öppna upp skjutdörrarna och ha brasan igång i vardagsrummet på kvällarna. Markisen gör att värmen stannar kvar på terrassen, säger Thomas.

Inredningsintresserade Frida gillar gardinsystemet bäst.

– Jag tycker att de är smidiga och riktigt snygga. Vi visste faktiskt inte om att Ljus & Comfort hade gardiner förrän vi kom till butiken. Tanken var att vi skulle köpa enbart själva rälsen. Men de hade hur mycket som helst välja bland, så det var perfekt.

 

Ljus & Comfort erbjuder ett brett sortiment av produkter som gör tillvaron mer bekväm.

Se vårt sortiment eller  kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig vidare